Last minute wellness - wellness op korte termijn (2024)

Onze klanten kiezen ons

 • Last minute wellness - wellness op korte termijn (1)

  Last minute wellness - wellness op korte termijn (2)

  Zeer goed

  4.7 / 5.0

  934 Beoordelingen

 • Last minute wellness - wellness op korte termijn (3)

  Last minute wellness - wellness op korte termijn (4)

  Zeer goed

  4.7 / 5.0

  316 Beoordelingen

 • Last minute wellness - wellness op korte termijn (5)

  Last minute wellness - wellness op korte termijn (6)

  Goed

  4.4 / 5.0

  263 Beoordelingen

Feel-good momenten in de spa en pure ontspanning

U heeft op korte termijn verlof gekregen en wilt uzelf trakteren op een ontspannende pauze? Laten we gaan! Bij ons kunt u vandaag nog boeken, meteen uw koffers pakken en op een last minute wellnessvakantie gaan. Vind uw droom wellness vakantie in een van onze wellness hotels of tussen onze beauty aanbiedingen en laat u rondom verwennen!

De meest populaire hotels voor Last minute wellness

1 nacht vanaf

85 €

- 25%

Hotel Oversum Winterberg S

Duitsland · Noordrijn-Westfalen · Winterberg

Wellnessdagen

Perfect

4,5

/

5

Le Tazarkount S

Marokko · Middelste deel Atlasgebergte · Afourer

Ervaar Marokko

Perfect

4,5

/

5

4 nachten vanaf

576 €

- 10%

OCÉANO Health Spa Hotel - Tenerife

Spanje · Tenerife · Punta del Hidalgo

Ontspanning aan de Atlantische Oceaan

Excellent

4,7

/

5

1 nacht vanaf

109 €

Duitsland · Alpenvoorland · Oberstaufen

Verwendagen

Excellent

4,7

/

5

5 nachten vanaf

1.127 €

- 13%

Luna y Sol Ayurveda Hotel COMFORT

Spanje · Costa del Sol · Malaga - Almayate Alto

Lakshmi Verwendagen

Fantastisch

4,4

/

5

2 nachten vanaf

250 €

Kunzmann's Hotel | SPA S

Duitsland · Rhön / Vogelsberg · Bad Bocklet

Verblijf

Excellent

4,7

/

5

Populaire onderwerpen

Wellness arrangementWellness goedkoop boeken

Recreatie voor spontane mensen

Gekwalificeerde professionals laten u alle stress vergeten met behulp van rustgevende massages, peelings of maskers. Voel u fris en stralend dankzij kalmerende schoonheidsbehandelingen in onze Fit Reisen beauty hotels. Wij onthullen wat u kunt verwachten van onze last minute wellness hotel aanbiedingen, waar u een spontane koopjesvakantie kunt doorbrengen en hoe u de beste deals bij ons kunt boeken.

Wat u te wachten staat tijdens uw reis in een last minute spa hotel

Met een last minute korte vakantie of wellness weekend kunt u dezelfde geweldige aanbiedingen verwachten die u het hele jaar door bij ons kunt boeken - alleen tegen een absolute spotprijs.

Last minute aanbiedingen komen tot stand omdat touroperators of hoteleigenaars nog vrije plaatsen willen opvullen - gelukkig voor u! U krijgt een bijzonder lage prijs voor een wellnesshotel, maar u doet geen concessies aan de kwaliteit van uw reis.

U kunt dagen vol ontspanning en ontspanning verwachten in de mooiste vakantieregio's. Begin de dag met een rijk ontbijt van het buffet, maak vervolgens een wandeling door het bos of langs de zee en keer terug naar uw hotel voor wellness- en spabehandelingen om uw lichaam en ziel te laten rusten.

De meeste hotels hebben samenwerkingsverbanden met thermen in de regio of zijn via een badkamergang rechtstreeks met een thermen verbonden. Laten we ons onderdompelen in het warmethermaalwater, de whirlpools, de sauna en co.

Last minute wellness op de mooiste bestemmingen

Laat de zeebries om uw neus waaien met een wellnesshotel aan de Noordzee of snuif de frisse berglucht op tijdens een last minute wellnessvakantie in de Allgäu of in Oostenrijk!

Ook het Bodenmeer is een top wellness regio! En als u naar het zuiden getrokken wordt: Italië biedt topklasse wellness op basis van natuurlijke remedies met thermaal water en modderpakkingen!

Er is ook iets voor de kleinere portemonnee: Polen wacht op u met gedetailleerde wellnessprogramma's in het betoverende landschap van het Sudetengebergte en Mazurië of aan de idyllische Oostzeekust! Laat uw ziel bungelen en uw gedachten afdwalen terwijl u ontspant in de sauna of een paar baantjes trekt in het zwembad.

Er zijn vaak ook bijzonder goedkope last minute wellnessaanbiedingen in Tsjechië of Hongarije. Kortom, met een beetje geluk kunt u overal ter wereld goede hotelaanbiedingen vinden voor een spontane onderbreking van het dagelijkse leven.

Speciale last minute wellness vakanties

Last minute wellness en romantische vakantie

Vanaf: 93 €

Neem tijd voor uw partner en geniet samen van spontane romantische ontspanning tijdens een last minute romantisch weekend! Dream spa's geven u waardevolle tijd voor twee met partnermassages bij kaarslicht, wellness voor twee, diners bij kaarslicht en nog veel meer - zodat u helemaal opgefrist terugkeert naar het dagelijks leven. U kunt uw betere helft ook verrassen met een last minute spa aanbieding.

Last minute wellness met sport

Vanaf: 52 €

U kunt ook uw last minute wellness vakantie combineren met sport en uw vermoeide ledematen op gang brengen tijdens een fitness-wellness reis. In veel van onze uitstekende wellness hotels krijgt u een uitgebreid fit en actief programma aangeboden, waarna u van top tot teen wordt verwend met een weldadig verwenprogramma - zo beleeft u unieke ontspanningsmomenten en doet u tegelijkertijd iets voor uw conditie! Neem deel aan Pilates-lessen in Thailand, maak begeleide wandeltochten in de Allgäu of ontdek zelf Zumba!

Bij een last minute spa vakantie hoeft u het niet te stellen zonder uw geliefde viervoeter. Vraagt u zich af hoe een wellnessvakantie met een hond te combineren is? Dat is eenvoudig! Het hotelpersoneel zorgt voor uw viervoeter terwijl u ontspant in de sauna en de spa. Maak daarna een uitgebreide wandeling door het bos met uw beste vriend en laat de wellnessdag tot een einde komen. Blader door onze aanbiedingen voor een last minute vakantie met uw hond en vind de beste reis voor uw behoeften!

Waar u ook heen gaat, haal het meeste uit uw vrije tijd en laat uw wellnessvakantie het begin zijn van een langzamer en bewuster leven. Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 650 hotels in 50 landen - er is voor elk wat wils! Of het nu gaat om een last-minute wellnessweekend of een langere spa-vakantie - wij maken wellnessdromen waar!

FAQ - tips voor last-minute wellnessvakanties

Hoe kan ik een goedkope last minute spa aanbieding boeken?

Veel aanbiedingen verschijnen op korte termijn. Kijk dus regelmatig naar onze last minute aanbiedingen en top deals om "up to date" te blijven. En dan moet u gewoon spontaan zijn en toeslaan!

Hoe lang duurt een last minute spa vakantie?

De meeste aanbiedingen zijn voor een verblijf van 2-5 nachten. U vindt ook spontane aanbiedingen van één nacht en twee dagen, of sommige met een duur van een week. U vindt zeker iets tussen onze aanbiedingen dat precies aan uw verwachtingen voldoet.

Wat is inbegrepen in een last minute wellness aanbieding?

Bijvoorbeeld, een last minute wellness deal voor 2 in het Poolse Oostzee omvat 5 nachten in een tweepersoonskamer, gebruik van de spa mis binnenzwembad, whirlpool, aromabad, sauna en zoutwrijving, evenals kortingen op behandelingen ter plaatse, een leenbadjas en wifi.

Welke tijd van het jaar zijn de beste last minute spa deals?

U kunt op elk moment van het jaar een geweldige last minute deal krijgen! Zelfs op feestdagen, zoals rond Kerstmis en Oud en Nieuw, zijn er vaak verrassend goede deals. Of u liever in de zomer of winter reist is geheel aan u, elk seizoen heeft zijn voor- en nadelen.

Last minute wellness - wellness op korte termijn (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Geoffrey Lueilwitz

Last Updated:

Views: 5534

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Geoffrey Lueilwitz

Birthday: 1997-03-23

Address: 74183 Thomas Course, Port Micheal, OK 55446-1529

Phone: +13408645881558

Job: Global Representative

Hobby: Sailing, Vehicle restoration, Rowing, Ghost hunting, Scrapbooking, Rugby, Board sports

Introduction: My name is Geoffrey Lueilwitz, I am a zealous, encouraging, sparkling, enchanting, graceful, faithful, nice person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.